آموزش و طرز تهيه برنج ايتاليايي
مواد لازم
سينه مرغ يا فيله خلالي شده 250 گرم
اسفناج خرد شده 500 گرم
هويج خلالي شده 300 گرم
پياز سرخ شده نصف پيمانه
ذرت نصف پيمانه
محلول زعفران دو تا سه قاشق سوپخوري
قـارچ خرد شده 300 گرم
برنج چهار پيمانه
نمک، فلفل و ادويه به ميزان لازم
نخودفرنگي و آبليمو به ميزان لازم
طرز تهيه برنج ايتاليايي
ابتدا پياز سرخ شده را در تابهاي ريخته و کمي روغن به آن اضافه ميکنيم. خلالهاي مرغ را به آن افزوده کاملا تفت ميدهيم. سپس هويج را اضافه کرده، با مواد مخلوط نموده، بعد اسفناج را افزوده و به تفت دادن ادامه ميدهيم تا مواد پخته و نرم شوند.
در ظرف ديگري قارچ هاي خرد شده را به همراه کمي روغن و يک قاشق سوپخوري آبليمو تفت داده تا آب قارچ کشيده شود. بعد قارچها را به همراه ذرت، نخودفرنگي، نمک، فلفل و ادويه به مواد اضافه کرده و مخلوط مينماييم. حالا حرارت را خاموش کرده، برنج را آبکش نموده و مواد را به همراه محلول زعفران لابهلاي برنج ريخته و برنج را دم ميگذاريم. بعد از 30 تا 40 دقيقه غذاي ما آماده سرو ميباشد.
آشپزي
:: بازدید از این مطلب : 61
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0